Disponible a PlayStore

Para que “Bet y el TEA” sea una herramienta útil para todos, hemos desarrollado una app que permite personalizar tanto el personaje principal como los textos de cada página. El TEA es un espectro muy amplio, por lo que las situaciones y conductas son muy distintas en cada niño y niña. Por este motivo, se podrán elegir las páginas que queremos personalizar y adaptar los textos per explicar cada cas. L’App és un complement del conte i es pot descarregar la part corresponent a la personalització de les pàgines de forma gratuïta si s’ha adquirit el conte, ja que us demanarà un accés pel que necessitareu el llibre físicament.

Hi haurà una part de l’app oberta a tothom en que, mitjançant la personalització del personatge, es podran crear les diferents expressions facials per a identificar les emocions. Encara hi estem treballant i esperem estigui llesta en les properes setmanes.

Per tal de finançar els costos de confecció i manteniment de l’App, hem creat una campanya de crowfunding. Podeu col·laborar-hi a través de la pestanya “COL·LABORACIONS”.

es_ESEspañol
caCatalà es_ESEspañol