Notícies

Presentació virtual

Avui dia 2 d’abril és el dia mundial per la conscienciació de l’autisme. Aprofitant l’avinentesa, juntament amb el centre de teràpies L’Estímul hem preparat una presentació via Zoom. Us hi esperem!

Contacontes a Benicarló

El proper 8 d’agost la Joana Bruna serà a Benicarló presentant “La Bet i el TEA” i “Desayuno de Primavera” a Raquel Papers. No us ho perdeu!

JA A LA VENDA - Compra "La Bet i el Tea"

Compra el Llibre

Pots comprar les edicions en Català i Castellà a les llibreries o aquí.

Libro Bet y el Tea [ ESP ]

Bet es una niña cariñosa, divertida, revoltosa y con autismo. En este cuento nos cuenta cuáles son las peculiaridades que la convierten en una niña diferente y única, y como podemos ayudarla en su día a día.

¡Os enamorará!

Llibre la Bet i el Tea [ CAT ]

La Bet és una nena carinyosa, divertida, moguda i amb autisme. En aquest conte ens explica quines són les peculiaritats que la fan ser diferent i única, i com la poder ajudar en el seu dia a dia.

Us enamorarà!

Les Autores

Joana Bruna

Joana Bruna

Il·lustradora i Educadora

Vinaròs (Castelló de la Plana) 1976. Actualment viu a Barcelona. És educadora infantil i autora e il·lustradora de llibres infantils

Anna Gusó

Anna Gusó

Psicòloga i mare

Ullà (Baix Empordà) 1977. Actualment viu a Vallvidrera. Es va llicenciar en psicologia i ha dedicat la seva trajectòria professional a l’àmbit dels recursos humans i l'orientació laboral.

caCatalà
es_ESEspañol caCatalà