Disponible a PlayStore

Per tal que el conte sigui una eina útil per a tothom, hem desenvolupat una App que permet personalitzar tant el personatge principal com els textos de cada pàgina. El TEA és un espectre molt ampli, pel que les situacions i conductes són molt diferents en cada infant. Per aquest motiu, es poden escollir quines pàgines volem personalitzar i adaptar els textos per explicar cada cas. L’App és un complement del conte i es pot descarregar la part corresponent a la personalització de les pàgines de forma gratuïta si s’ha adquirit el conte, ja que us demanarà un accés pel que necessitareu el llibre físicament.

Hi haurà una part de l’app oberta a tothom en que, mitjançant la personalització del personatge, es podran crear les diferents expressions facials per a identificar les emocions. Encara hi estem treballant i esperem estigui llesta en les properes setmanes.

Per tal de finançar els costos de confecció i manteniment de l’App, hem creat una campanya de crowfunding. Podeu col·laborar-hi a través de la pestanya “COL·LABORACIONS”.

caCatalà
es_ESEspañol caCatalà